3rd European Nutrient Event R&D Event, 8-9 november, Rimini, Italië

3rd European Nutrient Event R&D Event, 8-9 november, Rimini, Italië

In november staat het 3e European Nutrient Event op de planning tijdens de ECOMONDO op 8-9 november in Rimini, Italië. ECOMONDO is een internationale expo gericht op groene energie, circulaire economie en duurzaamheid. Tijdens deze expo verzorgen de Horizon2020 SMART-Plant EU Innovation Action (ESPP lid) samen met ESPP, HERA en ECOMONDO de follow-up van voorgaande European Nutrient R&D-events in Berlijn (2015) en Basel (2017). Deze keer zal de focus liggen op nutriënt recycling en nutriënt management in Italië en de Mediterrane regio. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op Europees onderzoek, ontwikkeling en innovatie.

Dag 1: phosphorus and nutrient recycling in Italy and the Mediterranean region, the new Italian Phosphorus Project.
Dag 2: new nutrient recycling R&D projects, updates on current major projects, nutrient management in Horizon Europe, potential “Mission on Nutrients”.

Voor het gehele programma, kijk hier.

De expo Ecomondo 2018 staat verder in het teken van o.a. onderzoek en innovatie, circulaire economie, nationale, Europese en internationale wetgeving, en de nieuwste processen en demonstraties van eindproducten. Tijdens Ecomondo vindt ook de Key Energy Expo plaats, de grootste fair voor hernieuwbare energie in het Mediterraans gebied.

Rimini ligt aan de Adriatische kust. Het is 1u45 per trein vanaf Bologna en 2u10 vanaf Milaan Centraal station.

Meld je hier aan: www.eventbrite.it/e/3rd-european-nutrient-event-registration-49310903239 (inclusief gratis ECOMONODO ticket)