Circulariteit van nutriënten op wijk- en stadsniveau – ledenbijeenkomst 26 mei

Circulariteit van nutriënten op wijk- en stadsniveau – ledenbijeenkomst 26 mei

Op woensdagmiddag 26 mei vindt de eerste ledenbijeenkomst van dit jaar plaats (online). Het thema is Nieuwe sanitatie en stadslandbouw, en er is een programma neergezet met verschillende interessante sprekers.
De bijeenkomst start met twee introductie presentaties van LeAF (nieuwe sanitatie) en Jan Willem van der Schans (stadslandbouw en korte ketens in de praktijk).

Hoe kijk je naar nutriënten circulariteit op wijkniveau of gemeente niveau? Wat doet een integraal kwaliteitsteam in Nieuwegein, wat houdt de Urban Food village in en hoe vindt daar nutriënten recycling plaats? Hoe passen we lokale vergistingsproducten toe in de regio?

Hoor meer over de ambities van gemeente Nieuwegein, de pilotfase van het project Urban Food Tower en de implementatie van de superlokale ambities van gemeente Kerkrade. In break-out sessies gaan we in gesprek met deze partijen over de initiatieven.

Je kan je hier aanmelden en je voorkeursessie doorgeven:

De ledenbijeenkomsten worden drie keer per jaar georganiseerd. Geïnteresseerd? Haak dan een keer aan om kennis te maken met het platform. Voor meer informatie: info@nutrientplatform.org.