Ledenbijeenkomst 25 februari in Groenlo!

De eerste ledenbijeenkomst van dit jaar zal plaatsvinden op 25 februari in het oosten van Nederland. De bijeenkomst zal dit maal starten met een rondleiding bij de Groene Mineralen Centrale in Beltrum, waar dierlijke mest verwerkt gaat worden tot herbruikbare fosfaten, stikstof, organisch materiaal, biogas en schoon water. Hierna zullen we ons verplaatsen naar Groenlo waar de ledenvergadering plaatsvindt. 

Tijdens de ledenbijeenkomst zullen we ons verdiepen in de integrale aanpak van nutriënten, bodem en klimaat. Eise Spijker van het Joint Implementation Netwerk geeft hierover een presentatie. Daarnaast vindt er een MKB pitch plaats over bodem en compost, en gaan we aandacht besteden aan onze nutriënten-ambities richting 2018 in een werksessie. Uiteraard sluiten we weer vertrouwd af met een netwerkborrel. Het volledige programma kun je hier downloaden.

 

Datum:     25 februari

Locatie:    Deventer Kunstweg 2a, 7156 NW, Beltrum

Tijd:          12.30 (start rondleiding)

 

Wil je deelnemen aan de ledenbijeenkomst maar nog geen lid van het Nutrient Platform? Neem contact op met Wouter de Buck, w.debuck@nutrientplatform.org, 070 304 3758