Maak kennis met de nieuwe secretaris van het Nutrient Platform: Jorn Baan Hofman

Na selectie gesprekken door leden van de stuurgroep en NWP met verschillende getalenteerde kandidaten, is er een nieuwe secretaris voor het Nutrient Platform aangenomen: Jorn Baan Hofman.

Jorn heeft de afgelopen jaren gewerkt in Delft voor DSM-Firmenich, eerst als Junior Product Application Expert, Brewing, Beverages & More, en recent als Product Application Developer Brewing and Ingredient Processing. Hij heeft een Master of Science in Food Science & Technology aan de Wageningen Research University. Jorn is 12 april begonnen als de nieuwe secretaris van het Nutriëntenplatform en heeft inmiddels kennis gemaakt met de alle stuurgroep leden.

Versterking voor het secretariaat bij NWP

Gijs van Heijst, die als werkstudent bij NWP werkzaam was en de communicatie van het Nutrient Platform verzorgde, heeft zijn werkzaamheden afgelopen februari gestaakt om zich volledig te kunnen richten op zijn afstuderen. Hij wordt opgevolgd door Marieke Leenhouts, in dienst bij NWP als communicatie & events manager. Daarnaast is Wilma Meinders, project support officer bij NWP, toegevoegd aan het Nutrient Platform secretariaat.

Het Nutrient Platform bedankt Gijs voor zijn enthousiaste inzet en wenst hem alle succes bij zijn afstuderen en toekomstige loopbaan.

Het nieuwe secretariaat team kijkt er naar uit om met het 2024 jaarplan aan de slag te gaan en de komende tijd de leden van het Nutrient Platform beter te leren kennen!