ManuREsource 2019

ManuREsource 2019

Volgende week is het zover. Op woensdag 27 en donderdag 28 november vindt de vierde ManuREsource conferentie plaats, dit keer in Hasselt, België. ManuREsource is dé conferentie over mest en mestverwaarding, en zal dit keer in het teken staan van manure as a sustainable resource. Tijdens de conferentie worden onder andere ervaringen en kennis uitgewisseld tussen Europese regio’s over effectieve beleidsmaatregelen die te maken hebben met mestoverschotten en is er ruimte voor technologische innovaties..

ManuREsource conferentie 2017
Foto: Rob Kamminga

Na drie succesvolle edities is de ManuResource conferentie een begrip aan het worden in de sector. Deze conferentie is de plek om updates te krijgen over nieuwe technologieën, interessante onderzoeksprogramma’s en om alle belangrijke spelers uit het vakgebied te ontmoeten.

Het programma voor de eerste dag bestaat onder andere uit een panel discussie over het belang van mest voor een duurzame voedselproductie en een presentatie over de uitkomsten van de JRC study SAFEMANURE. Op de tweede dag zijn er drie presentaties en verschillende ronde tafels over Kunstmest 4.0, wetgeving, eindgebruikers en financiering. Op vrijdag is er tijd om de echte praktijk te zien en kan men op bezoek bij twee lokale mestverwerkingsbedrijven in Arendonk en Bree.

Het is voor deze conferentie mogelijk om een stand te huren. De verschillende mogelijkheden vindt u op de website.

Wees erbij en meldt u zich hier nog snel aan voor ManuREsource 2019!