Matchmaking Event

Samen met het Dutch Biorefinery Cluster, de Cleantech regio Östergötland en het Zweedse Processum technologiecluster organiseert het Nutrient Platform een digitale Matchmaking sessie voor  ‘organische reststromen’ op 2 november 2020 van 13.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden kan tot en met 23 oktober.

Tijdens het bezoek van DBC aan de regio Östergötland bleek dat er in Zweden een grote markt is voor biobased reststromen: diverse bedrijven die deze stromen omzetten tot nuttige producten en daar ook een markt voor hebben. Hun grootste uitdaging is echter om aan voldoende inputmateriaal te komen. Gezien de omgekeerde situatie in Nederland is voorgesteld om een event te organiseren om de Nederlandse zijstromen te matchen met de Zweedse markt en technologieën.

Op 2 november zullen wij een online bijeenkomst organiseren om Nederlandse organisaties en Zweedse partijen elkaar te laten ontmoeten en te matchen via korte pitches en 1-op-1 breakout-sessies. De deelnemende Zweedse bedrijven zijn Biototal. Econova, RISE processum, C-Green, Biocompost en Organofuel Sweden. Wil je meer weten of inschrijven voor de online sessie? Neem contact op met het secretariaat.