Missie naar Polen: meld je nu aan!

In samenwerking met Netherlands Water Partnership (NWP) en de Nederlandse ambassade in Polen wordt er van 16 – 20 november een missie georganiseerd in het kader van water, nutriënten en landbouw. Het doel van de missie is om contacten te leggen waarmee integrale aanpakken kunnen worden gerealiseerd voor de lokale verbetering van bodem, bemesting en waterbeheer in land- en tuinbouw.

Hergebruik van nutriënten en de mogelijke afzet van secundaire producten worden een belangrijk onderdeel van de missie. Op het programma staan o.a. een bezoek aan Farm Frites, aardappelboeren, een waterschap, een suikerbieten verwerker en de ambassade (onder voorbehoud, is nog in ontwikkeling). De steden/regio’s die zullen worden bezocht zijn Gdansk, Bydgoszcz en Krakau.

Er zijn nog plekken vrij voor partijen die mee willen naar Polen in november. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Let op! Er zal een eigen bijdrage gevraagd worden voor de missie om logistieke kosten te dekken. Ben je nog geen lid van het Nutrient Platform? Neem dan contact met ons op via w.debuck@nutrientplatform.org of i.deweerd@nutrientplatform.org