Nutrient Platform zoekt nieuwe secretaris!

Nutrient Platform zoekt nieuwe secretaris!

Het Nutrient Platform is op zoek naar een nieuwe secretaris. Na 5 jaar zal Wouter de Buck een nieuwe uitdaging aan gaan en komt zijn functie vrij. Lijkt het jou leuk om de nieuwe spin in het Nederlandse nutriëntenweb te worden? Solliciteer dan nu!

Als secretaris werk je voor en met de leden van het Nutrient Platform aan drie verschillende missies: 1) positioneren en agenderen nutriënten recycling bij overheid en politiek, 2) aanjagen van concrete bedrijfs- en onderzoeksinitiatieven op het gebied van nutriënten recycling, en 3) communiceren van nieuws en ontwikkelingen met betrekking tot nutriënten recycling. Dit doe je door vanuit de rol van secretaris bijeenkomsten te organiseren, ‘position papers’ te schrijven en uit te dragen, gesprekken te voeren met belanghebbenden (van technologen tot bestuurders en politici), nieuwsbrieven te schrijven, projecten te bezoeken en deel te nemen aan beleidsprocessen.

Kijk hier voor de volledige vacature.

Geïnteresseerd in de functie? Stuur uiterlijk 20 augustus je CV en motivatiebrief via het formulier in de hierboven genoemde link.

Let op! Het gaat hierbij om een functie onder het Netherlands Water Partnership (NWP) waarbij je voor het NWP als project officer aan de slag gaat en voor het Nutrient Platform als secretaris.

Vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem contact op met Wouter de Buck via w.debuck@nwp.nl of 0703043758.