Vacature: Secretaris Nutrient Platform gezocht (vervuld)

Heb je interesse in duurzaamheid en circulaire economie? Het Nutrient Platform is op zoek naar een nieuwe secretaris per november 2022.

Als secretaris van het Nutrient Platform werk je aan het opzetten van activiteiten die bijdragen aan de missie van het platform door: 1) het agenderen van nutriëntenrecycling bij de overheid en politiek, 2) het aanjagen en van bedrijfs- en onderzoeksinitiatieven op het gebied van nutriëntenrecycling, en 3) de onderlinge informatie-uitwisseling tussen de leden van het platform bevorderen en het communiceren van nieuws en ontwikkelingen rond nutriëntenhergebruik.

Dit doe je concreet door ledenbijeenkomsten en informatiesessies te organiseren, relevant nieuws over recente ontwikkelingen te delen, leden te ondersteunen in hun vragen en uitdagingen op het gebied van nutriëntenbehoud, het voeren van gesprekken met belanghebbenden, (van technologen, tot bestuurders en politici), en het opzetten van nieuwe projecten en initiatieven.

Omdat het Nutrient Platform wordt gefaciliteerd door Netherlands Water Partnership (NWP), is de vacature voor de rol van secretaris ingebed in de rol van Project Officer bij NWP. Dit maakt de positie tot een afwisselende en uitdagende functie.

Ben je geïnteresseerd in deze funtie? Bekijk dan de volledige vacature op de website van NWP. Hier vind je ook de contactgegevens om te solliciteren.

Neem voor vragen of meer informatie over deze functie contact op met Nathalie Tijdink, huidige secretaris Nutrient Platform (070-3043707, n.tijdink@nwp.nl) of Renske Verhulst, YEP Coordinator en voormalig secretaris Nutrient Platform (070-3043758 r.verhulst@nwp.nl).

Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met Ana Giljanovic, HR Business Partner, 070-3043776 a.giljanovic@nwp.nl.