Word jij de nieuwe secretaris van het Nutrient Platform?

Word jij de nieuwe secretaris van het Nutrient Platform?

Het Nutrient Platform is op zoek naar een nieuwe secretaris. Na 4 jaar met veel plezier voor het platform te hebben gewerkt, gaat Renske Verhulst een nieuwe uitdaging aan en komt haar functie vrij. Lijkt het jou leuk om de nieuwe spin in het Nederlandse nutriëntenweb te worden? Solliciteer dan nu!

Als secretaris werk je voor en met de leden van het Nutrient Platform aan drie verschillende missies: 1) positioneren en agenderen nutriënten recycling bij overheid en politiek, 2) aanjagen van concrete bedrijfs- en onderzoeksinitiatieven op het gebied van nutriënten recycling, en 3) communiceren van nieuws en ontwikkelingen met betrekking tot nutriënten recycling. Dit doe je door vanuit de rol van secretaris thema- en ledenbijeenkomsten te organiseren, nieuws rondom nieuwe ontwikkelingen te delen, leden ondersteunen met hun vragen, ‘position papers’ te schrijven en uit te dragen, gesprekken te voeren met belanghebbenden (van technologen tot bestuurders en politici), nieuwe projecten te initiëren en deel te nemen aan beleidsprocessen.

Kijk hier voor de volledige vacature.

Geïnteresseerd in de functie? Stuur je CV en motivatiebrief aan Hans van den Adel, zie de volledige vacaturetekst voor de contactgegevens.

Let op! Het gaat hierbij om een functie onder het Netherlands Water Partnership (NWP) waarbij je voor het NWP als project officer aan de slag gaat en voor het Nutrient Platform als secretaris.

Inhoudelijke vragen over de positie naar aanleiding van dit bericht? Neem contact op met Renske Verhulst via r.verhulst@nutrientplatform.org of 070-3043758. Voor procedure vragen contact opnemen met Hans van den Adel, HR & Facility manager, via h.vandenadel@nwp.nl of 070 304 3730.