Ledenbijeenkomst op 10 september in Uddel!

De tweede ledenbijeenkomst van het jaar zal gehouden worden op 10 september. Dit keer is er voor een rurale locatie vlakbij Apeldoorn in het prachtige Gelderland gekozen. Hier bevindt zich de kringloopboederij Ecoferm waar reststromen (mest, lichaamswarmte en CO2) worden gebruikt om grondstoffen (algen en kroos als veevoer) te produceren, de grondstoffen worden vervolgens weer op de boerderij hergebruikt.

Tijdens de ledenbijeenkomst gaan we in vogelvlucht langs de huidige status van fosfaatstromen in Nederland, de gezamenlijke acties die nog nodig zijn in het kader van de Roadmap Nutriënten 2030, de (onderzoeks)vragen die nog moeten worden beantwoord en hoe gerecycled fosfaat past in de biologische landbouw. Uiteraard sluiten we af met een rondleiding bij Ecoferm en een borrel. Download hier het volledige programma.

Datum:        Donderdag 10 september

Locatie:       Het Blanke Schot / Ecoferm (Garderenseweg 33, 3888 LA, Uddel)

Aanvang:    12.30 – het volledige programma vind je in de bijlage

Let op: de datum is verplaatst van 3 september naar 10 september, omdat in de eerste week van september al een aantal andere bijeenkomsten plaatsvinden (DONUTSS workshop, IWA Resource Recovery Conference en Biorefine final conference).

Heb je suggesties of aanvullingen voor de agenda van de ledenvergadering? Laat ons dit graag per e-mail of telefonisch weten.

Graag horen we uiterlijk 3 september of je erbij bent. Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn, geef dan graag aan wie ter vervanging aanwezig is.

 

Wil je deelnemen aan de ledenbijeenkomst maar nog geen lid van het Nutrient Platform? Neem contact op met Wouter de Buck, w.debuck@nutrientplatform.org, 070 304 3758