GMB

GMB

GMB is een veelzijdig familiebedrijf. We bouwen en renoveren onder meer dijken, haventerreinen, rioleringen, gemalen, waterzuiveringsinstallaties en slibverwerkingsinstallaties. We verwerken daarnaast het slib van rioolwaterzuiveringsinstallaties in eigen fabrieken. Voor onze opdrachtgevers – van overheden tot ondernemingen – zijn we een partner met wie zij graag grote en kleine uitdagingen delen. De manier waarop we deze uitdagingen aangaan, is typisch GMB. Ontdek het op deze website. Uitdaging verbindt.

GMB hecht waarde aan duurzaamheid. Duurzaamheid betekent voor GMB meer dan oog hebben voor de energieproblematiek of het beperken van de milieueffecten van onze organisatie. We focussen op het respectvol en zorgvuldig omgaan met mens, omgeving en middelen over de volle breedte van het werkveld van GMB: water, energie en bodem.

Zo bouwen we energie- en grondstoffenfabrieken voor waterschappen. En winnen we in onze slibcomposterings-fabrieken grootschalig nutriënten terug uit zuiveringsslib. Deze nutriënten vinden hun bestemming terug in de landbouw. We werken graag samen om duurzaamheid in de praktijk daadwerkelijk waar te maken.

Projecten

SaNiPhos (afgerond in 2017)

Papers

The biodrying concept: An innovative technology creating energy from sewage sludge

contact

Martin Wilschut

website

GMB Website

Succes-verhalen